IRIS_URV - Sistema d’Informació de la Recerca i la Innovació
  • Idioma
    • Catalá
    • Anglès
    • Espanyol
  • Accés
    • Accés investigadors
    • Accés administradors

» iPublic » Perfil de l'investigador


REGUANT MIRANDA, CRISTINA

iMarina ID: 04-320689
Departament
Bioquímica i Biotecnologia.
Universitat Rovira i Virgili.
Tarragona
Grup
Biotecnologia Enològica (2017 SGR 00267).
Universitat Rovira i Virgili.
Tarragona
Codis d'identificació

Trajectòria professional

  • Cronologia
  • Reconeixements Investigació
  • Reconeixements Docents
  • Transferència
Cronologia
juliol de 2019
Secretari/ària Dep. Bioquímica i Biot.
Universitat Rovira i Virgili. Bioquímica i Biotecnologia

   2019 -

octubre de 2010
Professorat agregat
Universitat Rovira i Virgili. Bioquímica i Biotecnologia

   2010 -

setembre de 2010
Professorat Agregat. Bioquímica i Biotecnologia
Universitat Rovira i Virgili

   2010 - 2010

setembre de 2005
Professorat Lector. Bioquímica i Biotecnologia
Universitat Rovira i Virgili

   2005 - 2010

setembre de 2004
Associat/da laboral 12 hores. Bioquímica i Biotecnologia
Universitat Rovira i Virgili

   2004 - 2005

octubre de 2001
Tècnic/a grup I. Bioquímica i Biotecnologia
Universitat Rovira i Virgili

   2001 - 2005

setembre de 2000
Associat/da. Bioquímica i Biotecnologia
Universitat Rovira i Virgili

   2000 - 2002

gener de 1996
Bec. Predoc.DGR-GENE-1ETAPA. Universitat Rovira i Virgili
Universitat Rovira i Virgili

   1996 - 1999

Reconeixements Investigació

Reconeixements Docents
Transferència

Publicacions

  • Indicadors bibliomètrics
  • Publicacions
  • Visibilitat
  • Temàtiques més freqüents
Indicadors bibliomètrics

Index H


20
WOS (2021-02-12)
20
Scopus (2021-02-15)
17
Publons (2020-11-16)
24
Google Scholar(2021-02-26)

Cites


1118
WOS (2021-02-12)
1151
Scopus (2021-02-15)
857
Publons (2020-11-16)
1711
Scholar (2021-02-26)

Percentatge en Q1

Percentatge en D1


Publicacions

Total publicacions:76

56

Articles | Reviews

20

Llibres

Visibilitat

Presència en bases de dades


36
WOS (2021-02-12)
40
Scopus (2021-02-15)
28
Publons (2020-11-16)
67
Google Scholar (2021-02-26)
30
Dialnet(2021-02-17)
Temàtiques més freqüents
Temáticas

Congressos

  • Congressos
  • País de l'activitat
Congressos

Total congress : 57

42

Poster

3

Ponencia

12

Comunicacio

País de l'activitat

Projectes

  • Projectes participats
Projectes participats

Direcció y participació en projectes

IP

NO IP

Grups, xarxes

  • Grups, xarxes
Grups, xarxes

Biotecnologia Enològica (2017 SGR 00267)

Docència

  • Activitat docent
  • Assignatura/Curs
Activitat docent

Tesi Dirigides


4

Centres


  • Universitat Rovira i Virgili

Assignatura/Curs

Transferència i impacte social

  • Font d'impacte, altres
  • Publicacions en Altmetrics
Font d'impacte, altres

Altmetrics

Publicacions en xarxes socials: 6 / 38
Porcentaje:15.78%
Puntuació:
64.45
Puntuació mitjana:
64.45/38=1.696

Publicacions en Altmetrics
2021Impact of changes in wine composition produced by non-Saccharomyces on malolacti...
2020Effect of the inoculation strategy of non-Saccharomyces yeasts on wine malolacti...
2018Selection and characterization of autochthonous strains of Oenococcus oeni for v...
2018Non-Saccharomyces in Wine: Effect Upon Oenococcus oeni and Malolactic Fermentati...
2018Adaptation of two groups of Oenococcus oeni strains to red and white wines: the ...
2017Identification of variable genomic regions related to stress response in Oenococ...
2017Presence of Oenococcus oeni and other lactic acid bacteria in grapes and wines f...
2017Variability in gene content and expression of the thioredoxin system in Oenococc...
2017Genetic and transcriptional study of glutathione metabolism in Oenococcus oeni
2016Arginine deiminase pathway genes and arginine degradation variability in Oenococ...
2016Protective role of glutathione addition against wine-related stress in Oenococcu...
2016Bacterial diversity of Grenache and Carignan grape surface from different vineya...
2016Transcriptomic and proteomic analysis of Oenococcus oeni adaptation to wine stre...
2015Differential expression of selected Oenococcus oeni genes for adaptation in wine...
2015Transcriptomic and proteomic analysis of Oenococcus oeni PSU-1 response to ethan...
2013Isolation, selection, and characterization of highly ethanol-tolerant strains of...
2013Effect of ethanol and low pH on citrulline and ornithine excretion and arc gene...
2012Lactic acid bacteria from fermented table olives
2011Expression of Lactobacillus pentosus B96 bacteriocin genes under saline stress
2011Beta glucosidase activity and bgl gene expression of Oenococcus oeni strains in ...
2011Characterization of Lactobacillus isolates from fermented olives and their bacte...
2011Influence of wine-like conditions on arginine utilization by lactic acid bacteri...
2010Multigenic expression analysis as an approach to understanding the behaviour of ...
2010Evaluation of a single and combined inoculation of a Lactobacillus pentosus star...
2009A multiplex PCR method for simultaneous species identification and strain typifi...
2009Influence of ethanol and pH on the gene expression of the citrate pathway in Oen...
2009Potential formation of ethyl carbamate in simulated wine inoculated with Oenococ...
2009Effect of wood type and thickness on acetification kinetics in traditional vineg...
2009Influence of fruit ripeness and salt concentration on the microbial processing o...
2009Detection of arc genes related with the ethyl carbamate precursors in wine lacti...
2008Microbial population dynamics during the processing of Arbequina table olives
2005Molecular analysis of Oenococcus oeni population dynamics and the effect of aera...
2005Population dynamics of Oenococcus oeni strains in a new winery and the effect of...
2005Relationship between a stress membrane protein of Oenococcus oeni and glyceralde...
2003Typification of Oenococcus oeni strains by multiplex RAPD-PCR and study of popul...
2000Genomic DNA fingerprinting of Oenococcus oeni strains by pulsed-field gel electr...
2000Influence of phenolic compounds on the physiology of Oenococcus oeni from wine

Col·laboració

  • Col·laboracions institucionals darrers 5 anys
Col·laboracions institucionals darrers 5 anys

Resultats i activitat

  • Resultats i activitat
Resultats i activitat
Título:
Autores:
Afiliación:
Fuente:
Disciplina:
Palabras clave:
Indicios de calidad:
id ítem Tipo Año IF (JCR) IF (SJR)
id ítem Tipo Año IF(JCR) IF(SJR)
iMarina Information Systems Consulting Information Systems Consulting iMarina © 2021.
Termes legals
Suport tècnic: ihelp@scimarina.com
El CVN s’està generant. Aquest procés pot trigar uns minuts, espereu que acabi el procediment complet o la descàrrega del CVN s’interromprà. Recordeu que si disposa d’un currículum extens l’exportació de PDF pot arribar a trigar un temps considerable. Qualsevol problema a la descàrrega contacti amb oficina tècnica de iMarina.

Hi ha hagut un problema en generar l’informe. Toreu-ho a provar més tard.